06-23016072

Gevel stralen

Een van de grondigste manieren om uw gevel te laten reinigen is uw buitengevel laten stralen met zand. Het zogenoemde gevel stralen ( zandstralen ) is een agressieve manier van een gevel reinigen en wordt daarom vaak gebruikt om het meest hardnekkige vuil van een buiten gevel of buitenmuur te verwijderen. Deze gevelreiniging methode van schoonmaken wordt dus ook wel zandstralen genoemd.

Bij een gevel stralen of zandstralen zal door het fijne zand wat op uw buitenmuren geblazen wordt enkele mm van uw gevelstenen verwijdert worden. Met het verwijderen van deze dunne laag wordt natuurlijk ook het vuil verwijderd en zien uw buitenmuren van uw bestaande of nieuwbouw woning er weer snel als nieuw uit. Kreugel helpt u betaalbaar!

Omdat er een zeer hoge druk wordt toegevoegd (meestal met een luchtcompressor) wordt deze substantie tegen de vervuilde gevel aan gespoten om zo het vuil van uw gevelstenen af te spuiten.

Reinigen met milieuvriendelijke zuren

Kreugel reinigt ook met behulp van milieuvriendelijke zuren. We zijn hierin gespecialiseerd en deze manier van reinigen behoudt uw muren ook in de meest huidige staat. Vraagt u hiervoor naar onze mogelijkheden, wij helpen u graag verder!

Contact

Reigerskamp 18
3607 HA Maarssen

06-54334340|06-23016072
voegersbedrijf@kreugel.nl

U kunt ons ook vrijblijvend gewoon een app sturen!

WhatsApp chat